Imkerpedia:Auteursrechten

Uit Imkerpedia
Naar navigatie springen Naar zoeken springen

Heckert GNU white.png   Auteursrecht teksten

Al het tekstuele materiaal op Imkerpedia valt onder de licentie Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen.
Indien u een stuk ziet dat is overgenomen van elders, zonder toestemming van de auteursrechthebbende terwijl dat wel nodig is, meld het dan aan de webmaster of verander de tekst zelf. Vermeld dan bij voorkeur wel in de bewerkingssamenvatting de reden van de verandering / verwijdering.

Soupçon de copyright.png   Auteursrecht afbeeldingen, audio, video en andere media

Voor afbeeldingen / audio / video / andere media op Imkerpedia geldt dat deze níet allemaal vallen onder de Creative Commons Naamsvermelding/Gelijk delen-licentie. Er kan dus sprake zijn van beperkingen op het gebruik. De gebruiker van Imkerpedia is zelf verantwoordelijk om hierop te letten.
Door op een afbeelding of link naar de beschrijvingspagina van een ander medium in een artikel te klikken kan zekerheid worden verkregen over de voorwaarden waaronder de afbeelding / audio / video / andere media gebruikt kan worden.
Als er bij de (beschrijvingspagina van de) afbeelding / audio / video / andere media níets is vermeld over de auteursrechten, dan moet er van worden uitgegaan dat er wèl externe auteursrechten op de afbeelding / audio / video / andere media rusten.