Hoofdpagina: verschil tussen versies

Uit Imkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
Regel 1: Regel 1:
<big>'''Naast het welbekende Imkerforum nu ook Imkerpedia!'''</big>
 
  
 +
<big>'''Naast het welbekende Imkerforum hebben we nu ook Imkerpedia!'''</big>
  
  
  
Het [http://www.bijenhouden.nl/forum/ Imkerforum] is al jaren een begrip in digitaal imkerland. Veel imkervragen zijn daar reeds onderwerp van gesprek geweest, en er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen. Via de [http://www.bijenhouden.nl/forum/search.asp zoekfunctie] van dat forum is dan ook het antwoord te vinden op veel imkervragen.
 
  
 +
Het [http://www.bijenhouden.nl/forum/ Imkerforum] is al jaren een begrip in digitaal imkerland. Veel imkervragen zijn daar reeds onderwerp van gesprek geweest, en er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen. Via de [http://www.bijenhouden.nl/forum/search.asp zoekfunctie]van dat forum is dan ook het antwoord te vinden op veel imkervragen.
  
  
'''Imkerpedia''' geeft vooral een samenvatting van al die behandelde onderwerpen. Via de zoekfunctie aan de linkerkant naast deze tekst kunt u op zoek gaan naar woorden als [[zwermverhindering]], [[koninginneteelt]], [[drachtplanten]], etc. etc.
+
 
 +
'''Imkerpedia''' beoogt een encyclopedische samenvatting te zijn van al die behandelde onderwerpen. Via de zoekfunctie aan de linkerkant naast deze tekst kunt u op zoek gaan naar woorden als [[zwermverhindering]], [[koninginneteelt]], [[drachtplanten]], etc. etc.
  
  

Versie van 25 mrt 2009 om 10:04

Naast het welbekende Imkerforum hebben we nu ook Imkerpedia!Het Imkerforum is al jaren een begrip in digitaal imkerland. Veel imkervragen zijn daar reeds onderwerp van gesprek geweest, en er zullen er ongetwijfeld nog vele volgen. Via de zoekfunctievan dat forum is dan ook het antwoord te vinden op veel imkervragen.


Imkerpedia beoogt een encyclopedische samenvatting te zijn van al die behandelde onderwerpen. Via de zoekfunctie aan de linkerkant naast deze tekst kunt u op zoek gaan naar woorden als zwermverhindering, koninginneteelt, drachtplanten, etc. etc.


U kunt echter ook starten in:

- de Imkerkalender (hier staat per maand welke imkerwerkzaamheden er zijn uit te voeren),

- Kopstukken (historische figuren uit de imkerij), en

- Werkstukken (voor op school; als je zelf een nieuwe hebt gemaakt wil je die dan emailen aan de webmaster?)