Imkerpedia:Algemeen voorbehoud: verschil tussen versies

Uit Imkerpedia
Ga naar: navigatie, zoeken
k
 
(Een tussenliggende versie door dezelfde gebruiker niet weergegeven)
Regel 2: Regel 2:
 
===[[Afbeelding:Achtung-orange.png|25px]]   Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen===
 
===[[Afbeelding:Achtung-orange.png|25px]]   Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen===
  
:::Deze internet-encyclopedie wordt uiteindelijk geschreven door eenieder die zich daartoe via het [[Imkerforum van bijenhouden.nl]] aanmeldt. Hoewel vrijwel iedereen die deelneemt ernstig probeert correcte informatie te verstrekken kan er wat dat betreft '''''geen garantie''''' gegeven worden. Iedereen die zichzelf kennelijk deskundig acht, mag wijzigingen in de tekst aanbrengen. Wel zal een duidelijke fout in het algemeen andere deelnemers betrekkelijk snel opvallen en worden gecorrigeerd. Zoals de ervaring van de deelnemers leert, is de tendens dat artikelen steeds uitgebreider en juister worden; incidenteel zal een terugval kunnen voorkomen.
+
:::Deze internet-encyclopedie wordt geschreven door feilbare mensen.
  
:::Het is dan ook verstandig om naast deze encyclopedie ook andere naslagwerken of specialistische boeken te raadplegen.
+
:::Nog steeds wordt er regelmatig iets nieuws over [[onze honingbij]] ontdekt, hetgeen kan leiden tot het herzien van inzichten.
 
+
===[[Afbeelding:Nuvola apps edu languages.png|25px]]   Ziet u een onjuistheid?===
+
 
+
:::Als u meent een '''''fout''''' te bespeuren, staat het u vrij om u te [[Imkerpedia:Gebruikersportaal|registreren]] en daarna deze fout zelf te verbeteren, of een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij iedere pagina hoort. We willen u ook van harte aanmoedigen dit te doen. Voor een waarschijnlijk snellere reactie kunt u het ook aankaarten op het [[Imkerforum van bijenhouden.nl]] of via een email aan de [[webmaster]].
+
  
 
===[[Image:Symbol declined.png|25px]]   Aansprakelijkheid===
 
===[[Image:Symbol declined.png|25px]]   Aansprakelijkheid===
  
:::De vrijwilligers die deze encyclopedie schrijven aanvaarden '''''geen aansprakelijkheid''''' voor de juistheid van de gegeven informatie. Ze kunnen zelfs niet garanderen dat de auteurs zorgvuldigheid hebben betracht bij het formuleren van de artikelen. Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico.
+
:::De schrijvers van Imkerpedia aanvaarden derhalve ook '''''geen aansprakelijkheid''''' voor de juistheid van de gegeven informatie.
  
:::Er zijn gebruikers die extra mogelijkheden op technisch niveau hebben op deze website, zoals het verwijderen van pagina's, beveiligen van pagina's en het ontnemen van schrijfrechten aan gebruikers. Dit zijn mogelijkheden die gewone gebruikers niet hebben.  
+
===[[Afbeelding:Nuvola apps edu languages.png|25px]]   Ziet u een onjuistheid?===
  
:::Als er volgens u een probleem is, neem dan eerst informeel op om het probleem kenbaar te maken en te zoeken naar een oplossing.  
+
:::Als u een fout meent te bespeuren, dan kunt u deze melden aan de [[webmaster|Imkerpedia's webmaster]]. Dit wordt zeer op prijs gesteld.
  
  
:::Aangaande auteursrechten: zie [[Imkerpedia:Auteursrechten]]
+
Aangaande auteursrechten: zie [[Imkerpedia:Auteursrechten]]

Huidige versie van 6 dec 2019 om 12:21

Achtung-orange.png   Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen

Deze internet-encyclopedie wordt geschreven door feilbare mensen.
Nog steeds wordt er regelmatig iets nieuws over onze honingbij ontdekt, hetgeen kan leiden tot het herzien van inzichten.

Symbol declined.png   Aansprakelijkheid

De schrijvers van Imkerpedia aanvaarden derhalve ook geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegeven informatie.

Nuvola apps edu languages.png   Ziet u een onjuistheid?

Als u een fout meent te bespeuren, dan kunt u deze melden aan de Imkerpedia's webmaster. Dit wordt zeer op prijs gesteld.


Aangaande auteursrechten: zie Imkerpedia:Auteursrechten