Imkerpedia:Algemeen voorbehoud

Uit Imkerpedia
Versie door Webmaster (Overleg | bijdragen) op 11 jan 2012 om 16:17

Ga naar: navigatie, zoeken

Achtung-orange.png   Er is geen garantie aangaande de juistheid van de artikelen

Deze internet-encyclopedie wordt uiteindelijk geschreven door eenieder die zich daartoe via het Imkerforum van bijenhouden.nl aanmeldt. Hoewel vrijwel iedereen die deelneemt ernstig probeert correcte informatie te verstrekken kan er wat dat betreft geen garantie gegeven worden. Iedereen die zichzelf kennelijk deskundig acht, mag wijzigingen in de tekst aanbrengen. Wel zal een duidelijke fout in het algemeen andere deelnemers betrekkelijk snel opvallen en worden gecorrigeerd. Zoals de ervaring van de deelnemers leert, is de tendens dat artikelen steeds uitgebreider en juister worden; incidenteel zal een terugval kunnen voorkomen.
Het is dan ook verstandig om naast deze encyclopedie ook andere naslagwerken of specialistische boeken te raadplegen.

Nuvola apps edu languages.png   Ziet u een onjuistheid?

Als u meent een fout te bespeuren, staat het u vrij om u te registreren en daarna deze fout zelf te verbeteren, of een opmerking hierover te maken op de overlegpagina die bij iedere pagina hoort. We willen u ook van harte aanmoedigen dit te doen. Voor een waarschijnlijk snellere reactie kunt u het ook aankaarten op het Imkerforum van bijenhouden.nl of via een email aan de webmaster.

Symbol declined.png   Aansprakelijkheid

De vrijwilligers die deze encyclopedie schrijven aanvaarden geen aansprakelijkheid voor de juistheid van de gegeven informatie. Ze kunnen zelfs niet garanderen dat de auteurs zorgvuldigheid hebben betracht bij het formuleren van de artikelen. Gebruik van de informatie is geheel vrij, maar wel voor eigen risico.
Er zijn gebruikers die extra mogelijkheden op technisch niveau hebben op deze website, zoals het verwijderen van pagina's, beveiligen van pagina's en het ontnemen van schrijfrechten aan gebruikers. Dit zijn mogelijkheden die gewone gebruikers niet hebben.
Als er volgens u een probleem is, neem dan eerst informeel op om het probleem kenbaar te maken en te zoeken naar een oplossing.


Aangaande auteursrechten: zie Imkerpedia:Auteursrechten